Hírek

2016.06.14 16:18

Hírlevél

TOP termékek

Termékajánló

Látogató számláló

0
0
8
9
0
9
9

Termék részletekAN-A323 Elektromos rovarriasztó

AN-A323 Elektromos rovarriasztó
 • AN-A323 Elektromos rovarriasztó
2 490 Ft
Használata egyszerű, megjelenése kompakt.
Ultraszónikus hanghullámokat bocsát ki, ami barátságtalan környezetet eredményez a rovaroknak, ezáltal elriasztja a szúnyogokat és egyéb rovarokat.
Nem csak a legyeket tartja távol, de hatékonyan riasztja el csótányokat, szúnyogokat, hangyákat, bolhákat, pókokat és százlábúakat.
Tökéletesen használható otthon, raktárépületekben, hotelekben, szupermarketekben, irodákban, kórházakban és egyéb helyeken.
Hatókör: kb 60 négyzetméter
 • Ultrahangos légy-, és rovarriasztó! Elriasztja a legyeket, rovarokat.
  Használható például:-Otthon, apartmanokban; - Élelmiszerüzletekben; -Irodákban, gyárakban; - Gazdasági épületekben; - Kennelekben. A termék nem vizálló, ne használja nedves környezetben
  Elektromos rovarriasztó ultrahangos technológiával. Nem méreg, nem csapda1. Csatlakoztassa egy 220-230V/50Hz hálózati csatlakozó aljzatba.
  2. Amint csatlakoztatta a hálózati csatlakozó aljzatba, a piros LED világít. A zöld színű LED villog, amikor a készülék ultrahang hullámokat bocsát ki. A zöld LED villogásának üteme megegyezik az ultrahang kibocsátás ütemével. 3.A terméket úgy helyezze el, hogy működése során legalább 1 méter távolságra legyen az emberi testtől.
  Azelektromos hulladék nem dobható a háztartási hulladékok közé
 • Cikkszám
  KERT000106
  Tömeg
  104 g/db